JULEBORD
Minimum 20 pers pr Gruppe
Kun en meny kan velges til gruppen. Vi tilpasser i forhold til Allergier og om det er ønskelig med en vegansk rett.
JULEMENY
FORRETTER
Tartar av hjort
Kapers, rødløk, tartarsaus, eggeplommekrem, syltet sopp, løk og karse
175,-
Kamskjell
Smørsaus, ørretrogn, gulrot og gressløkolje
189,-
HOVEDRETTER
Tradisjonell Julelunsj tallerken
Ribbe, medisterkaker, innmatpølser fra Annis med småpoteter, svisker, rødkål og sjysaus
Serveres med hjemmebakt lefse, flatbrød og rørt tyttebær
545,-
Pinnekjøtt
Kålstappe, vossakorv, småpoteter, smørsaus
Serveres med hjemmebakt lefse og flatbrød
595,-
Lutefisk
Lutefisk av klippfisk, ertepurè, bacon, småpoteter og sennepsaus.
Serveres med hjemmebakt lefse, flatbrød og brunost
595,-
Juletorsk
Bakt torsk, ertepurè, bacon, småpoteter og sennepsaus
425,-
Rosastekt And
Løkkompott, demiglace, kastanjepurè og krokettpoteter
435,-
DESSERTER
Karamellpudding
Karamellsaus, multer
139,-
Riskrem
rødsaus og krumkaker
129,-
Brunost is
Hjemmelaget brunostparfait med multer og karamell
139,-
2 retters julemeny fra 595,- vinpakke fra 440,-
3 retters julemeny fra 735,- vinpakke fra 595,-
Våre lokaler
​
Skicafeen
Skicafeen er perfekt for mindre grupper på 20 – 40 personer, uformell stemning med peis, benker, sauskinn og full bar.
Låven
Låven er perfekt for grupper på 40 – 60 personer, lun stemning og god plass.
Leie av lokale må påregnes for grupper under 35 personer.
Tyristua vinkjeller
Tyristua er perfekt 24 – 32 personer. Her kan du booke hvis du er i vin og ønsker det litt mere formelt. Her dekkes med hvite duker og servietter. Minimum 1500,- pr person for mat og drikke.
Fjøset afterski
Ønsker du fest etter Middagen ? Da er fjøset perfekt, gammelt tømmerfjøs med båser, stor bar og musikk.