WINE&DINE #1 åpning av Tyristua mat og vinbar
lør. 03. feb.
|Fåvang
Vi gleder oss til å åpne årets første wine & dine i Tyristua mat&vinbar
Tid og sted
03. feb. 2024, 19:00 – 04. feb. 2024, 19:00
Fåvang, Bjønnlia 45, 2634 Fåvang, Norge
Om arrangementet
Vi inviterer til gourmet aften med 6 retters set meny og de gode viner til. Vertskapet Filipa og Roger vil ønske dere velkommen til Tyristua mat&vinkjeller. Vi har maks 32 sitterplasser. MENYEN OG VINENE SER DU UNDER
1 ACT - Champagne Marie Courtin Effloresscence 2015 Blinis & Løyrom Østers
2 ACT – Fattoria Nittardi Chianti Cl. Docg Belcanto 2021 Tartar & kaviar
3 ACT - Maison Louis Latour Saint Aubin 1er cru 2021 Skrei & smørsaus
4 ACT – Dirk Nieport Charme 2021 Carre av ibericogris & kål
5 ACT – Amarone della Valpolicella Classico NV Kraftkar & nøttebrød
6 ACT – Niepoort Vintage port 1987 Chocolade & bær
Pris 6 retter med vinpakke 2500,-
Book bord på
https://book.easytablebooking.com/book/?id=340a4#step=qty&event=7753